Hotel Park on Facebook

Nakon već tri uspješna kampa tijekom prošlih godina, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o održavanju i četvrtog "Vratarskog kampa" ovoga ljeta u Lovranu u terminu

30.07-06.08 2017.

Sam program kampa se održava pod vodstvom gospodina Renata Buntića, bivšeg nogometnog profesionalca u Hrvatskoj i Njemačkoj, s dugogodišnjem iskustvom u treniranju vratara.
Poznavatelje nogometa će zanimati da je g.Renato Buntić otac i prvi trener sina Fabijana Buntića, bivšeg golmana mlade hrvatske nogometne reprezentacije, a danas golmana njemačkog prvoligaša FC Ingolstadt.

Nositelj smještaj će i ovog puta puta biti hotel Park u Lovranu, koji će brinuti o udobnosti naših gostiju izvan terena.
Svi koji su zainteresirani za ovaj program koji se održava u suradnji hotela Park i ''Škole za vratare" iz Stuttgarta, još uvijek se mogu prijaviti.
Omogućuju se i besplatni probni treninzi.
Više informacija o samom kampu te za konkretna pitanja vezano za program, cijene i uvjete, pronađite na internet-stranici 

Detaljne Informacije o smještaju u hotelu Park, možete pronaći na hotelskoj internet stranici.

Čekamo Vas u Lovranu, ... i ne zaboravite rukavice. :)
srdačno Vaš... hotel sa srcem, za ugodne trenutke, i osjećaj doma...
Hotel ParkP.S. Naredne poveznice vode do redovnih cijena smještaja u hotelu Park i NISU vezane za gore navedeno događanje.

ILI

Posebna ponuda

Ova stranica koristi kolačiće.
Neki od kolačića neophodni su za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Više informacija o kolačićima potražite ovdje.