Hotel Park on Facebook

Nakon već tri uspješna kampa tijekom prošlih godina, zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas o održavanju i četvrtog "Vratarskog kampa" ovoga ljeta u Lovranu u terminu

30.07-06.08 2017.

Sam program kampa se održava pod vodstvom gospodina Renata Buntića, bivšeg nogometnog profesionalca u Hrvatskoj i Njemačkoj, s dugogodišnjem iskustvom u treniranju vratara.
Poznavatelje nogometa će zanimati da je g.Renato Buntić otac i prvi trener sina Fabijana Buntića, bivšeg golmana mlade hrvatske nogometne reprezentacije, a danas golmana njemačkog prvoligaša FC Ingolstadt.

Nositelj smještaj će i ovog puta puta biti hotel Park u Lovranu, koji će brinuti o udobnosti naših gostiju izvan terena.
Svi koji su zainteresirani za ovaj program koji se održava u suradnji hotela Park i ''Škole za vratare" iz Stuttgarta, još uvijek se mogu prijaviti.
Omogućuju se i besplatni probni treninzi.
Više informacija o samom kampu te za konkretna pitanja vezano za program, cijene i uvjete, pronađite na internet-stranici 

Detaljne Informacije o smještaju u hotelu Park, možete pronaći na hotelskoj internet stranici.

Čekamo Vas u Lovranu, ... i ne zaboravite rukavice. :)
srdačno Vaš... hotel sa srcem, za ugodne trenutke, i osjećaj doma...
Hotel ParkP.S. Naredne poveznice vode do redovnih cijena smještaja u hotelu Park i NISU vezane za gore navedeno događanje.

ILI

Posebna ponuda