Hotel Park on Facebook

Knjiga utisaka

Knjiga utisaka

7.12.2015
Evo prošlo je i naše vrijeme boravka u hotelu Park i samo sam Vam htjela zahvaliti na svemu i što smo opet bili u sobi 313. ... Naravno da nam je bilo prekrasno i vec smo zakljucili da bismo trebali cešce boraviti u Lovranu i hotelu Park, jer svaki put odmorimo i dušu i tijelo, a "naša" soba 313 je stvarno predivna i suprug i ja smo zakljucili da cemo ju svaki puta rezervirati, naravno ukoliko to bude moguce. Primijetili smo i novi stol i stolice na balkonu sobe i sve baš lijepo izgleda i stvarno je besprijekorno cisto. A tek pogled iz sobe– predivan je! U hrani smo baš uživali, sve je bilo tako fino pripremljeno da smo se morali suzdržavati da se ne prejedemo. :)) Ovim putem bismo uputili i naše pohvale kompletnom osoblju hotela, naravno i šefu kuhinje, jer nemamo rijeci kojima bismo dovoljno zahvalili na takvom gostoprimstvu, finoj hrani i silnom trudu da se svi gosti hotela osjecaju kao kod kuce. Takoder, suprug i ja se nadamo da ste dobro i želimo Vama i svom osoblju hotela svako dobro i puno, puno zdravlja i uspjeha! Lijepi pozdrav od male obitelji Horvat!
obitelj Horvat
25.9.2015
"Svake nam je godine sve ljepše u vašem hotelu jer ga doživljavamo svojim, a sve zbog profesionalnog i ljubaznog osoblja, kvalitetnog smještaja i izvrsne hrane, što sve cini naš boravak u hotelu Park nezaboravnim i ugodnim. "
M. Šincek
25.9.2015
"Ono što mi je posebno lijepo je to da se u hotelu Park stvarno uvijek osjećamo opušteno, dobrodošlo i baš onako domaće, a to po meni nema cijene. ..veliki kompliment Vama i cijelom osoblju hotela, te kao potvrdu toga koliko volimo hotel Park, jer se tu zaista osjecamo kao kod kuce. Kao još jedan prilog tome neka Vam bude i cinjenica da stvarno nikada nismo ni pomislili rezervirati ijedan drugi hotel u Lovranu – uvijek se rado vracamo hotelu Park."
R. Horvat
25.9.2015
"Pošto je završio moj boravak u Hotelu Park,htjela bih Vam se dodatno zahvaliti na Vašoj ponudi i ujedno pohvaliti izuzetnu ljubaznost osoblja hotela,uslugu cišcenja,a svakako i istaknuti nevjerojatno ukusno pripremljenu hranu te raznovrsnost iste. Budem li dolazila,zamolila bi da moj boravak bude,ako je ikako moguce u istoj sobi ,jer je pogled prekrasan! Lijepi pozdrav "
D. Bogdanovic
25.9.2015
"Unserer Urlaub im Hotel im September war sehr schön. Alles hat geklappt, die Sauberkeit vorbildlich, die Angestellten waren alle sehr nett. Auch das Wetter über die ganze Aufenthaltszeit war sonnig und warm. Nochmals vielen Dank für Ihr Angebot. "
A. Cipin
4.6.2012
"Cjenjeni,vaša korektnost i poslovnost uz ugodan ambijent i uslužnost osoblja oduševila me do te mjere da Vas sad stalno hvalim i preporucujem, a i sama se veselim ponovnom boravku kod vas!!!!!! još jednom hvala!"
A. Loncaric

Upišite se u knjigu utisaka

Ime i prezime
Vaša poruka
 

Ova stranica koristi kolačiće.
Neki od kolačića neophodni su za ispravan rad naših stranica, dok drugi poboljšavaju vaše korisničko iskustvo. Više informacija o kolačićima potražite ovdje.